ΕΡΤ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μαζί μας μέχρι το τέλος, ή χώρια μέχρι το δικό σας τέλος...

Η Νέμεση συμμετείχε στην χθεσινή διαμαρτυρία, η οποία είχε παλμό κι αποφασιστικότητα, από τους πολίτες που αποφάσισαν να μην φοβηθούν ΜΑΤ, χημικά (και λοιπές χαζομάρες) και να διαμαρτυρηθούν σαν ελεύθεροι άνθρωποι. Τους τιμούμε έναν έναν ξεχωριστά και τους σεβόμαστε απεριόριστα!

Ως ειρηνικοί διαδηλωτές και σύμφωνα με το άρθρο 11 του συντάγματος (που έχει καταντήσει ανέκδοτο η αναφορά σε αυτό), η
"πολιτεία" σεβόμενη το συνταγματικό δικαίωμα που έχουμε ως ειρηνικοί διαδηλωτές, μας φλόμωσε στα χημικά και μας προσέφερε δωρεάν εκγύμναση (τρέξιμο), εντός και πέριξ της πλατείας συντάγματος. Πιθανόν, η "πολιτεία" έχει κουραστεί με τους ειρηνικούς διαδηλωτές και θέλει άλλου είδους διαδηλωτές! το ζήτημα είναι ότι και οι διαδηλωτές θα κουραστούν κάποια στιγμή να είναι ειρηνικοί και τότε...(κατά τα γνωστά)...θα φταίνε οι διαδηλωτές (Κατά το Megaευαγγέλιον... βοήθειά μας)!

Το τραγικό γεγονός, που καλύπτει κάθε άλλο συμβάν της χθεσινής διαμαρτυρίας, είναι ο θάνατος από ανακοπή ενός διαδηλωτή, μέλος του ΠΑΜΕ, που βρίσκονταν στο μπλοκ του ΠΑΜΕ. Πέρυσι, τέτοιες ημέρες, ακόμη ένας διαδηλωτής, μέλος του ΠΑΜΕ, πάθαινε ανακοπή στο σύνταγμα. Δημοσιεύσεις εκείνων των ημερών ανέφεραν ότι η σύζυγός του φώναζε ότι ο άντρας της δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά του. Για να παραστήσουμε τους πολύ ηλίθιους, πρόκειται, και στις δύο περιπτώσεις, για φυσικό θάνατο. Οι άνθρωποι αυτοί θα πάθαιναν ανακοπή, είτε βρίσκονταν στο Σύνταγμα, είτε βρίσκονταν στο σπίτι τους. Έτσι κι αλλιώς, τα χημικά δεν είναι δυνατόν να προκαλέσουν ανακοπές!

Το ΠΑΜΕ λοιπόν, το μεγάλο εργατικό κίνημα που πρόσκειται στο ΚΚΕ, με την άψογη οργάνωση, περιφρούρηση και μόνιμη αποφυγή εμπλοκής σε επεισόδια, ήδη μετράει 2 νεκρούς, από ... φυσικά αίτια!

Επειδή λοιπόν, αγαπητοί του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, τα παραμύθια των τυχαίων ανακοπών των διαδηλωτών δεν μας πείθουν, αναμέναμε τουλάχιστον, να τους τιμήσετε με σφοδρότατη διαμαρτυρία σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς, με μεγάλη μας απογοήτευση, είδαμε ότι το όλο θέμα έκλεισε με μία ανακοίνωση. Έτσι κι αλλιώς, από ότι έχουμε καταλάβει, η ανατροπή του μαύρου μετώπου (όπως το βαφτίσατε) θα γίνει με ... ανακοινώσεις! Ανακοινώστε λοιπόν και σε όλους τους ανθρώπους που σας ακολουθούν, ότι αν, κατά τύχη, πάθουν καμία ανακοπή, πνιγμένοι στα χημικά, θα πάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι, τυλιγμένοι με μία ακόμη ανακοίνωση. Δυστυχώς πάσχετε από οξεία δειλία και κοινοβουλευτική εξάρτηση...περαστικά σας...δε μας αφορά!!!

Κάτι τώρα κάτι γενικότερο, που αφορά ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κι όλο το τιμημένο αντιμνημονιακό μέτωπο. Γιατί ενθαρρύνετε τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί και η ηγεσία σας, όπως και οι βουλευτές σας, είναι απόντες, ιδιαίτερα όταν ξεκινάει το πάρτι των ΜΑΤ? Τι φοβάστε ακριβώς κι εν πάση περιπτώσει τι είναι αυτό που εσείς φοβάστε κι εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε? Τα χημικά? Την προβοκάτσια? Μη τσαλακωθεί η μούρη σας? Μην σας παρεξηγήσουν οι "δημοκρατικές" δυνάμεις? Μην κηλιδωθεί το κοινοβουλευτικό σας πρόσωπο και πέσουν τα ποσοστά στην επόμενη δημοσκόπηση? Μήπως εμείς είμαστε το αναλώσιμο υλικό για να υπερηφανευτείτε για την ογκώδη διαδήλωση και το πανηγύρι της καταστολής σε βάρος μας?

Ακούστε με λοιπόν καλά, πολιτική στα δακρυσμένα μάτια μας, στις κομμένες ανάσες μας και στα σπασμένα κεφάλια μας, δεν θα κάνετε! Εμείς θα είμαστε εκεί, ξανά και ξανά και...ξανά, ενίοτε θα παθαίνουμε και καμία ανακοπή, αλλά πολιτική εις βάρος των τιμημένων διαμαρτυρόμενων πολιτών δεν θα κάνετε!

Μαζί μας μέχρι το τέλος, ή χώρια μέχρι το δικό σας τέλος....επιλέξτε...διαλέξτε...έτσι κι αλλιώς....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...Ποιοι είμαστε εμείς? Ελάτε να μας γνωρίσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: