ΕΡΤ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μία χώρα πνιγμένη στους ανεύθυνους

Ναι, επρόκειτο για σπάνιο κι ακραίο μετεωρολογικό φαινόμενο, διαδοχικής επανατροφοδότησης της καταιγίδας...πράγματι..έτσι είναι!

Ναι, η πιο οργανωμένη χώρα να ήμασταν, θα πληρώναμε συνέπειες από ένα τέτοιο φαινόμενο...

...αλλά...

1. Οι αποψιλωμένες πλαγιές γύρω από το λεκανοπέδιο δεν είναι "φυσικό φαινόμενο".

2. Τα κλεισμένα ρέματα δεν είναι "φυσικό φαινόμενο".

3. Τα βουλωμένα φρεάτια, ούτε αυτό είναι "φυσικό φαινόμενο".

Πάνω απ' όλα δεν είναι "φυσικό φαινόμενο" ο κάθε γελοίος αξιωματούχος, εκλεγμένος ή διορισμένος από τους εκλεγμένους, που μία ζωή καθαρίζει με ένα "εμείς ως τάδε υπηρεσία στείλαμε εγκαίρως επιστολές στις δείνα υπηρεσίες να κάνουν αυτό"

Χεστήκαμε κύριοι για τις επιστολές που στείλατε, δεν είσαστε εκεί που είσαστε για να κάνετε...επιστολογραφία...αυτό το κάνω κι εγώ...είσαστε εκεί που είσαστε για να οργανώσετε, να παρακολουθήσετε, να ελέγξετε και να εγγυηθείτε...αν δεν μπορείτε...άει σιχτίρ κι ακόμη παραπέρα, αγύρτες της κακιάς ώρας, που έχετε και μούτρα να βγαίνετε στα κανάλια και να λέτε αηδίες για ηλίθιους!

Σήμερα, επί τουλάχιστον 7 ώρες, απλοί πολίτες, που πληρώνουν φόρους, τέλη, ΦΑΠ, ΤΑΠ (και το κακό συναπάντημα) βρέθηκαν μόνοι τους μέσα σε αντίξοες συνθήκες κι έγιναν από ναύτες, μέχρι διασώστες των συμπολιτών τους! 

Αν πρόκειται, αυτός ο λαός, να παλεύει μόνος του κάθε φορά, για να σώζει τη ζωή και την περιουσία του...ε άι στο διάβολο...δεν σας χρειαζόμαστε χαρτογιακάδες! 

Ακολουθούν φωτογραφίες απείρου κάλλους...για τις οποίες θα έπρεπε να είχατε ήδη πάει σπίτι σας:
















Για το νεκρό νεαρό κορίτσι ποιος θα λογοδοτήσει? 

Ποιος φταίει? 

Κανείς? 

Καληνύχτα....δικαιοσύνη!!! 

1 σχόλιο:

Giannis Pit. είπε...

Είπαμε όλα οφείλονται σε ...ακραία φυσικά φαινόμενα, τα οποία συναντούν μια άψογη και καλώς εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον κοινωνική οργάνωση και δρώσα πολιτεία.
Για όλα προφανώς φταίνε τα πάντα εκτός από τους ...αρμόδιους.