ΕΡΤ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Επίδειξη..."δημοκρατίας"



Νέα επίδειξη δημοκρατίας και νομιμότητας είχαμε σήμερα. Επιτέλους γινόμαστε ένα σοβαρό Ευρωπαϊκό κράτος (και να σκεφτεί κανείς ότι δεν ψηφίσαμε Σαμαρά...αλλά στις επόμενες εκλογές...δαγκωτό!!!)

Πάμε να το δούμε λίγο ειδησεογραφικά:

"Επεισοδιακή ήταν η πρωινή κατάληψη στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, επί της οδού Σταδίου 29, που πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, με την αστυνομία να επιδεικνύει υπέρμετρο ζήλο στην απώθηση των διαδηλωτών.

H κατάληψη στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση διήρκεσε μόλις 40 λεπτά, ωστόσο κατά την απομάκρυνση των συγκεντρωμένων από τη στοά της Σταδίου σημειώθηκαν επεισόδια, με τα ΜΑΤ να κάνουν ρίψη χημικών και να προχωρούν σε προσαγωγές.

Αυτήν την ώρα διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από τη ΓΑΔΑ, για να συμπαρασταθούν στους 30 προσαχθέντες-μέλη του ΠΑΜΕ. Λόγω της συγκέντρωσης το ένα ρεύμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο ύψος του κτηρίου, είναι κλειστό. (zougla.gr)"


Με λίγα λόγια ο σκοπός ήταν η συμβολική κατάληψη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού.

Τι τα θες τι τα γυρεύεις? Κατέπεσεν το κράτος νομιμότητας επί της κεφαλής αυτών!!!

Πολύ "ωραία" video μπορείτε να δείτε εδώ

...αλλά δείτε και τα επόμενο:





Έχουμε και φωτογραφίες:



  Γνώριμη εικόνα "τρομοκράτη" χτυπημένου και πεσμένου στην άσφαλτο...έτσι κι αλλιώς ποιος ντρέπεται? 


 ...Άλλος "τρομοκράτης" εργαζόμενος... αναίσθητος στην άσφαλτο...




Απολογισμός "πυγμής των δεξιοθρεμένων πορφυρογέννητων άεργων":

35 συλληφθέντες στα μπουντρούμια του νόμου και της τάξης και 5 τραυματίες.


Καλό όλο αυτό το σκηνικό της "μηδενικής ανοχής", αλλά μη μας σκιστεί και κανένα καλσόν (τα προσέχουμε αυτά τα θέματα)!!!

Λίγη ιστορία να ξέρατε (που ξέρετε) θα μπορούσατε να προβλέψετε την κατάληξη αυτής της ανοησίας σας, όπως και την τύχη σας. Είναι γνωστό πλέον ότι υπάρχει μία ίσια γραμμή πολιτικής σταδιοδρομίας:

"Έρχομαι...συνεχίσω την καταστροφή των προηγούμενων...αποσύρομαι στα ιδιαίτερα...παρακαλώ ο επόμενος", όμως δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει ότι όταν σπάει αυτή η γραμμή κάνει πολύ θόρυβο!!!

Αυτούς, οι οποίοι έχουν συνείδηση κι αποφάσισαν να αντισταθούν, δεν μπορείτε να τους φοβίσετε με τέτοιες αηδίες, είναι ανέγγιχτοι !!! 

Πάμε λοιπόν...με πυγμή!!!

Η Νέμεση στέκεται δίπλα σε κάθε αγωνιζόμενο ελεύθερο πολίτη    κι ως Θεά της δικαιοσύνης περιμένει...αλλά ποτέ δεν ξεχνά!!!

...έτσι κι αλλιώς ο καθένας έχει δικαίωμα να προλάβει να μετανοήσει!!! 

Υ.Γ. Μήνυμα προς νοικοκυραίους:

Κούκλοι είσαστε ... αν και τόσο κακόμοιροι!!! 






1 σχόλιο:

Giannis Pit. είπε...

Τι να λέμε τώρα ;;;; στην περίπτωση των ...τρομοκρατών εργαζομένων και την ...μηδενική ανοχή, είδατε το ΚΡΑΤΟΣ αντανακλαστικά ;;
ολάκερος ο μηχανισμός stand by......!
Πολιτική ηγεσία, αστυνομία, δικαστές, καναλάρχες όλα τα εργαλεία.
Αν είχαμε καμία θεομηνία θα ψάχναμε για τον ...υπεύθυνο.

Πέραν του χιούμορ τώρα, το θέμα είναι σοβαρό:
Η Κυβερνητική κλίκα κάνει ΩΜΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΡΟΜΟΥ με ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ κάθε αντιστεκόμενο Πολίτη.
Τα μηνύματα είναι σαφή και ωμά.
Και όταν φτάνουμε στο σημείο να επιλέγεται η σύγκρουση ακόμα και με το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ τότε τα πράγματα όπως αντιλαμβάνεστε είναι ΣΟΒΑΡΑ.
Το θέμα είναι τι είδους σοβαρής απάντησης θα έχει αυτό το πέταγμα του γαντιού στην Κοινωνία απ την ίδια την Κοινωνία και τους φορείς.